dimarts, 25 d’agost del 2009

Una imatge. Mil paraules!

Posted by Picasa

4 comentaris:

Pep Pelfort ha dit...

Es que no ho sabeu allò de "Que las fuerzas del orden NUNCA estan mal estacionadas"?

Miquel Saumell ha dit...

No et queixis tant, Josep M.
L'altre dia vaig llegir que a Barcelona, durant el mes d’agost certes zones verdes d’aparcament de la ciutat, aquells carrers reservats amb preferència per poder-hi aparcar els veïns, però en els que hi pot aparcar tothom previ pagament, queden fora de servei. Es tanca el parquímetre, s’hi posa un cartell de l’ajuntament que diu textualment “INFORMACIÓ IMPORTANT – Zona lliure de pagament entre l’1 i el 31 d’agost” i tothom entén el que això vol dir. Tothom? Doncs no, tothom no, el senyor Hereu (o el regidor designat per ell per ocupar-se d’aquest negoci, i mai més ben dit) ho entén d’una manera força peculiar. Des de l’ajuntament raonen que encara que el parquímetre estigui tancat, durant el mes d’agost els vigilants han de continuar multant els cotxes aparcats que no porten el distintiu que els acredita com a veïns del barri.
Estic per informar d'això al teu amic Aymamí, ara que sembla que el vostre ajuntament també té problemes de calers...

Josep M. Torras Payerol ha dit...

Miquel,
Aquest estiu he hagut d'anar varis cops a l'Hospital, doncs hi tinc ingressat el meu pare i et puc assegurar que els aparcaments de Zona Blava al voltant estan actius o sigui que aquests del meu poble no perdonen ni en vacances. Deu estar molt fotuda la cosa dels calers. Per tant no cal donar idees. Simplement tenen una barra, que se la trepitgen. Però a tot porc li arriba el seu San Martí, sense voler ser pejoratiu amb els pobres animals.

Jordi ha dit...

Amb l'ordre i les paraules no s'aconsegueix res a vegades... He vist que algunes ciutats han usat altres mètodes per acabar amb les zones blaves:

http://viureabcn.blogspot.com/2008/12/zona-azul.html

No sé fins a quin punt a Igualada podriem seguir algun d'aquests camins... El que està clar és que si tothom fa vaga de pagar les zones blaves no podran contra tots!
No sempre es pot ser correcte i seguir les lleis... i la prova la tenim amb aquestes fotos tan maques que has penjat!