dimarts, 26 d’octubre del 2010

Es pot ser mes patètic, que aquesta gent d'Entesa i els seu entestament amb el POUM?


A continuació us poso integra una noticia que he trobat al diari Regió 7, llegiu-la bé perquè a la segona part hi poso el meu comentari sobre la mateixa. La veritat és que és realment tragicòmic veure com aquesta gent no accepten el joc democràtic, ni escolten els arguments més o menys assenyats dels altres. Potser són una mena d'alienígenes que viuen en un mon paral·lel, que no te cap classe de contacte amb la realitat. O encara viuen dins la bombolla immobiliària, que ha petat per tothom, però ells no se n’han assabentat malgrat deuen haver notat que per aquest capítol no entren tants diners a la caixa de l’Ajuntament. L'ultim que voldria pensar és que són més rucs que un sabatot, amb tots els respectes pel sabatot. En fi llegiu i trèieu les vostres pròpies conclusions:
El govern d´Igualada creu que el mercat dels pisos justifica ara el pla urbanístic.
El regidor Pàmies reclama que en el proper mandat es presenti el POUM que l'oposició no vol.
21-10-2010
F.V.IGUALADA
El govern de l'Ajuntament d'Igualada (Entesa) es recolza en l'evolució del preu dels pisos a la ciutat per reclamar la reactivació del Pla General. El regidor d'Urbanisme, Antoni Pàmies, ha assenyalat que les xifres del preu de l'habitatge s'ajusten a les de la proposta de pla urbanístic que va tombar l'oposició al ple del febrer passat. Els càlculs de l'Ajuntament per les plusvàlues eren de 2.305 euros per metre quadrat; ara, els preus a Igualada fins i tot ja han superat aquesta xifra: 2.347 euros.
De fet, el preu per metre quadrat d'habitatge a Igualada és superior ara al de fa dos anys, segons les xifres del ministeri. El 2009 va començar amb preus de 2.288 euros per metre quadrat. Que l'evolució del preu hagi superat els 2.300 euros per metre quadrat demostra, segons Pàmies, que "els preus que havíem fixat eren a prop de la realitat. Ara ens anem situant a la posició que prevèiem".
El govern igualadí contrasta els valors actuals amb els de l'estudi de l'Associació d'Afectats del Rec, que havia parlat de "xifres inflades" en el projecte de POUM de l'Entesa.
Els propietaris de l'àmbit de les adoberies adduïen que els preus calculats per l'Ajuntament en el Pla General no originarien plusvàlues i que invalidarien el projecte urbanístic.
Les dades reforcen, al parer de Pàmies, la intenció del projecte polític de l'Entesa de reactivar el Pla General la legislatura que ve si es pot reeditar el govern. "El temps ens està donant la raó", afirma Pàmies, que recorda el cas de Vic, on el seu POUM sí que es va poder aprovar, malgrat tenir moltes al·legacions. Segons l'edil socialista, "a Vic fa un mes que està aprovat; aquí es va paralitzar, i això comporta un retard en la projecció de la ciutat. Patirem per no haver aprovat el Pla General".
L'evolució del preu de l'habitatge va experimentar una correcció sensible el primer semestre d'enguany, ja que va baixar a 2.150,9 euros per metre quadrat, mentre que l'any passat es va tancar amb uns càlculs de 2.429,5. “
En Pamies podria escriure un article desacreditant al diari “The Economist” ell i els seus entesos en saben més d’aquestes coses. Faltaria més!
Barcelona
Els pisos a Espanya encara estan sobrevalorats en un 47% en el seu conjunt, segons "The Economist":
Actualitzat a les 09:47 h 25/10/2010
El preu dels pisos continua pels núvols. Segons "The Economist", el cost d'adquirir un habitatge està sobrevalorat en un 47,6%. El setmanari econòmic basa aquestes dades en un índex propi que calcula la relació entre el preu dels pisos i el del lloguer, i la seva evolució a llarg termini. Segons aquesta xifra, Espanya és el país d'Europa en què més estan sobrevalorats els pisos i un dels primers del món. Tot i això, el setmanari reconeix que la caiguda del preu dels habitatges s'ha desaccelerat en l'últim any, amb un descens del 3,4%, molt per sota del 8,3% anterior.
Renoi que n'és de dur voler fer entrar el clau per la cabota!
Passa allò d’aquell acudit que ja he repetit en una altre ocasió. Per la radio del cotxe se sent la policia que diu: “Atenció que hi ha un boix que condueix en direcció contraria” i ell li diu a la dona “aquests de la policia no s’en assabenten. No n’hi ha un, sinó milers”.
Però la millor definició la vaig trobar l'altre dia:
Aquests d'Entesa de l'Ajuntament són uns fatxendes que faronegen com si tinguessin un rei al cos”.
Doncs això, patètics!
Espero que cap d'ells s'hagi de vendre el pis, perquè aleshores s’adonarà de com estan les coses. La realitat és crua i dura, encara que alguns s'entestin en no voler-la acceptar. En fi Entesa “is different”. No vol dir que entenguin res, sinó que donen les coses per enteses i ja se sap...
Que ho camegin bé i fins un altre.
Josep M. Torras Payerol

2 comentaris:

L'Antoniu ha dit...

Hola company,,
Es veritat que la secta de Entesa principalment els de la secta socialista tenen un interes desmesurat amb la conya d'aquest POUM, potser si furguessim ben a fons potser hi trobariem el perque de tant interes. Perque per un be de la ciutat segur que NO es,, segur que hi ha quelcom mes i que no sabem.
Una pregunta: Aquest tal Pamies es aquell que li van fotre un cop de puny els morros alla a la plaça del Ajuntament, per uns afers una mica terbols?
Que ho POUMEGIN be,, je je

Cardhu ha dit...

Aixo que diu el Pamies del proper mandat, vol dir que ancara hi hauran els mateixos? Espero que NO, i ell personalment que torni si es que la va deixar, que tampoc ho crec a la Diputacio aqui ja ha fet prou mal. Entre Pamies, Riba i Figueres vaja com en deixat Igualada. El poble no oblida, ja els hi passaran factura a les proximes elecs.