dissabte, 23 d’octubre del 2010

Igualada es mereix quelcom més, que un “noi” fatxenda d'Andorra, per ocupar la cadira de l'Alcalde.

Estic profundament indignat per les paraules d'aquest “noi” d'Andorra, en una entrevista a la Veu de l’Anoia, on sembla que no representi els ciutadans d'Igualada sinó a si mateix.
Comencem parlant del perquè del tracte de “noi” i no el de Senyor.
Resulta que parlant de les Zones Blaves qualifica a la Sra. Imma Canas de noia, i per tant no trobarà malament que a ell el tractin de noi. I és que també falta al respecte a tota la gent que va signar el document en contra de la seva política d’aparcaments (només 10.750) i que fins a dia d'avui ha tingut la barra i el menyspreu de no contestar-los, ni fer cas mínimament a les seves demandes. No content amb això insulta a la Sra. Imma Cannas dient que:: “una noia que regenta un Bar a la Masuca i que va encapçalar una recollida de signatures, quan el que vol aquesta persona és que li treguin les zones blaves de davant de casa seva, no d'altres llocs de la ciutat....” S'ha de ser cínic, barrut, fatxenda i mentider, per fer unes declaracions com aquestes.
Aquest “noi” és cínic perquè menysprea als ciutadans, menysté les persones que han signat i insulta a la Sra. Imma Canas, ciutadana d'Igualada, que viu a Igualada i que paga els seus impostos a Igualada, anomenant-la com “una noia”. Menys mal que després la tracta de “persona”, al menys reconeix que pertany al gènere humà.
Les seves paraules son indignes del que hauria de ser el representant de tots els ciutadans, també de la Sra. Canas i dels que van signar, i demostra un grau de supèrbia fora de tota mesura.
És un mentider quan diu que aquesta “noia” només volia que li traguessin les zones blaves de davant de casa seva. Primerament he de suposar que vol dir, que les havien de treure de davant el seu Bar. Clar que per fer certes afirmacions, s'ha de tenir coneixement del que es diu i ell demostra una suposada ignorància i una barroeria fora de lloc. Davant del Bar no hi han zones blaves “noiet” d'Andorra! Solament pàrquings “lliures” i zones de carrega i descarrega. Per més “inri”, al costat del Bar, que per quelcom és diu Bar Pàrquing 2, hi ha l'aparcament del Mercat Municipal, quasi mai ple excepte en contades ocasions. Per quin motiu aquesta “noia”, voldria que li traguessin unes zones blaves inexistents de davant de casa seva?
És per això que dic que menteix descaradament amb absolut cinisme, perquè on viu és molt a la vora. Però potser no es dóna compte del que passa a la Ciutat o sols menysprea els ciutadans. Sigui una cosa o l’altra, dir aquestes bajanades són una falta de respecte intolerable.
Però no s'acaba tot amb els pàrquings. Quan ho fa amb el POUM, i diu “van cometre un error molt gros”, torna a fer una nova manifestació de supèrbia i fatxenderia. Sempre pensa que tots els altres estan equivocats. Afortunadament en democràcia onze són més que deu. I la raó no és té o es deixa de tenir, sinó que simplement s'apliquen criteris democràtics per tirar endavant o no un projecte. Per tant, entossudir-se en voler tenir la raó, en quelcom resultat de una votació democràtica, demostra la seva manca de cultura democràtica.
Si tingués una mica de dignitat, primer hauria de demanar perdó a la Sra. Imma Canas, i després als ciutadans que menysté i menysprea amb les seves declaracions. I si no ho fa que no pateixi que ja li passaran comptes a les properes eleccions, si és que es presenta, perquè tothom sap que el seu partit compta poc a l’hora de parlar d’Igualada. I tant va el canti a la font que un dia es trenca. I això després de la trencadissa que tindrà ara el 28-N no és gens descabellat. Clar que mai se sap. Dir que Montilla és un superheroi ja vol dir tenir pa a l’ull, tant com el que té l'avui Alcalde d’Igualada, que ja fa temps que ha perdut el Nord i els papers.
No crec que hi hagi molts ciutadans que vulguin ser tractats de “noiets” o “noietes”, però els que els agradi que els tractin així o acceptin que es tracti així a altres conciutadans, ja saben a qui han de votar. Jo la veritat no crec que “el noi” d’Andorra, sigui el que Igualada necessita. Ja es veu quin es el seu tarannà, en els anys en que estat al càrrec.
I aquesta anècdota és una més d’una llarga llista de fatxendaries, prepotències i gestions maldestres.
Que ho noitegeu be i fins un altre.
Josep M. Torras Payerol