dimecres, 9 de setembre del 2009

La democràcia no te perque ser un bonsai.


4 comentaris:

David ha dit...

L'altre dia l'Artur Mas, quan va venir a Igualada, es va estar una estona mirant els bonsais -m'ha dit un amic que el va veure-. :) Han anat bé les vacances?

Josep M. Torras Payerol ha dit...

Les vacances van ser una mica mogudes, de totes maneres res que objectar.

Miquel Saumell ha dit...

Josep M.

Avui l’Antoni Dalmau ha publicat l’article “Una bandera extraviada” a l’anoiadiari que no m’ha agradat gaire. A les 8 del matí li he deixat un comentari que deia textualment el següent:

""Un article provocatiu i molt irresponsable, mencionant un suposat enemic i un altre bàndol que en el fons, i en la forma, és precisament la vostra opció política, és a dir, la dels socialistes, com així va quedar clarament demostrat amb la vostra lamentable actitud donant suport a la matussera gestió de l’afer de l’enquesta de diumenge a Arenys de Munt. I estic parlant de la cúpula del teu partit, del govern, del gobierno español, etc., tots sense excepció, tots pertanyents al teu “bàndol”. És trist veure que un responsable polític com tu se sumi ara a aquest exercici d’irresponsabilitat per intentar tapar les seves pròpies vergonyes. En fi, el que s’ha de fer per mantenir la poltrona, ara la del Teatre Lliure.""

T’ho dic a tu perquè es veu que a l’anoiadiari s’han oblidat de penjar el meu comentari. Estic convençut que no es tracta de cap censura però... ho sembla.

Miquel Saumell ha dit...

Gràcies, Josep M, et dec un cafè.