dijous, 3 de desembre del 2009

Sr. Pàmies a que juguem?

L'esmenta't regidor de l'Ajuntament d'Igualada, te molt poca cura en les seves declaracions públiques, tant en atorgar-se mèrits que no li són propis, com en fer declaracions incoherents.

Primera mostra:

'Pàmies ha afegit que cal treballar per sumar sinèrgies, i ha recordat el suport del consistori a la iniciativa del REC.0, 'que ha funcionat molt bé, i és cap aquí on hem d'anar, explorar noves vies per poder sortir de la situació econòmica actual'.

A la pàgina web de Rec.0 . L'únic recolzament que hi podeu trobar és el de la Generalitat, de l'Ajuntament ni paraula. Que ho fa que en Pàmies s'apunti ara al carro? Potser hi ha quelcom que no sabem o no ens han explicat? Em recorda el sopar de l'empresari organitzat per la UEA, en el qual hi van estar presents, l'Ajuntament era l'única entitat, que no figurava com a col·laboradora de l'esdeveniment (de sopar us asseguro que ho van fer i de discurset de n'Aymami també n'hi va haver, tot de "gorra" clar i això que no havien de pagar de la seva butxaca).

Atorgar-se els mèrits dels altres és molt lleig, Sr. Pàmies. El seu són els grans projectes, WTC, outlet, etc... deixi almenys les coses petites pels emprenedors de veritat. Ja sap que diuen allò, de que no es pot menjar tot el que és gras.

En quant a l'outlet de Can Roca:

"L'Ajuntament ha insistit que 'es tracta d'un projecte privat'."

i en aquest altre:

"La directora general de Comerç ja ha avançat que la branca del tèxtil no s'hi podrà encabir ja que 'al ser fora de la trama urbana només s'hi podria ubicar excepcionalitats, com ara els sectors de l'automòbil jardineria i vivers, construcció... el tema dels mobles encara s'està estudiant'. Ha deixat clar, però que 'dos outlets no'.

El regidor d'urbanisme Antoni Pàmies ha afirmat que 'no podem estar en guerres permanents i per tant el tema de l'outlet és aigua passada'."

En que quedem Sr. Pàmies, el projecte era públic o privat? Relacions familiars directes, entre un tinent d'Alcalde i el beneficiat de la requalificació, que l'advocat del projecte, sigui el mateix de les empreses Municipals, les reclamacions a la Generalitat fetes pel mateix Ajuntament i les seves queixes als mitjans de comunicació, sense voler entrar en altres connotacions, que no em pertoquen... d'això vostè en diu "privat"?

L'outlet de Can Roca que com ja he comentat en altres ocasions, el terreny ja havia estat requalificat en l'anterior legislatura de rústic a industrial amb la condició, posada per l'oposició de que fos destinat realment a usos industrials. En aquesta legislatura es va fer la requalificació posterior d'industrial a a sol urbà, d'ús comercial, recreatiu i hoteler, amb la condició demanada per l'oposició de que si no se'ls hi atorgava l'outlet, retornés a la seva condició original, cosa que sembla no poder-se fer si el propietari no hi està d'acord. A dir veritat jo tampoc hi estaria d'acord. "Santa Rita, Santa Rita lo que se da no se quita".

En el ple de l'Ajuntament en que es va aprovar la requalificació, es va dir que es feia en caràcter d'urgència per enquibir-hi l'outlet del FAGEPI (contra la voluntat dels interessats). Ara ho tirarem enrere Sr. Pàmies? O tot era només una excusa per requalificar? Com en diuen d'això els mitjans de comunicació i els jutges?

L'estil d'aquesta gent d'Entesa és quan menys peculiar, per mandra de buscar-hi altres apel·latius.

Passiu be i fins un altre.

Josep M. Torras Payerol