divendres, 8 de febrer del 2008

El Sr. Calbò i el ping-pong.

Acabo de llegir amb satisfacció que la CESCA organisme econòmic i social de l'Anoia, serà presidit des d’ara, pel socialista Sr. Teo Romero entre altres coses alcalde de Montbui, i tot gracies a l'acord arribat amb ERC i CIU.

Ja era hora que s’oblidessin protagonismes i s’arribés a una concordança per desencallar l'ens, la finalitat és mes important, que els protagonismes i les lluites quasi infantils de cara a la galeria.

Sembla però que aquest nomenament no sigui del grat d'uns quants, entre ells l'inefable Sr. Calbò del ppcPP que fa escarafalls amb aquest acord i diu que no hi participarà, només dues reflexions als seus comentaris:

- Això és una conxorxa”, realment no se de que parla i perquè defineix axis aquest acord, jo personalment trobo mes conxorxa el seu vot favorable als socialistes Igualadins en quasi tots els temes, especialment en el de les empreses municipals, que jo anomeno “Conxorxi Municipal” Grup Juan Palomo.

- D’altra banda exclamar-se de l’acord entre socialistes, convergència i esquerra i anomenar-lo “sociovergencia”, primer l’hi diria que en falta un en la seva definició, més bé seria “sociovergenciaesquerra”, de totes maneres ho seu amb els socialistes d’Igualada si que no té nom i almenys aquest acord si, encara que sigui ell qui el bategi.

Sr. Calbó prengui molta til·la, perquè si cada vegada que els partits més representatius a Catalunya pactin d’alguna manera, deixant-los a vostès i el seu partit a banda, s’ho pren d’aquesta manera, tindrà molta feina, haguda l’importància de la seva formació en aquesta autonomia. Axis que til·la i avall que fa baixada.

Igualada es una mala excepció, no una regla en el tema de pactes normals i un bon exemple de pactes “contra natura”.

Felicitats als negociadors, l'acord assolit és molt bo per Igualada i comarca i pot desencallar temes pendents molt importants, Parc Motor i aeròdrom, etc.

El Sr. Teo Romero ja ha demostrat la seva vàlua en certs temes, encara que no es sant de la meva devoció, però l’hi haig de reconeix molts més mèrits que a alguns del seu mateix partit a Igualada, almenys no es queda clavat a la cadira, té amplitud de mires i no carrega als del seu poble amb impostos i deutes innecessàries.

Cordialment i fins un altre.

JOSEP M. TORRAS PAYEROL