dijous, 27 de març del 2008

Carta de en Jaume Cunillera i Prat enviada al Alcalde

A L'ALCALDE D'IGUALADA

Alcalde:

No et fa una mica de vergonya els sous que cobren i les condicions de treball dels/1es treballadors/es del CSSI? Mirem, només, el/les de la Residencia Pare Vilaseca. Un sou minso per a una responsabilitat immensa, ja que no hem d'oblidar que tracten amb persones, no amb coses.

I les condicions de treball?: pèssimes. Estan treballant sota mínims, i tu ho saps. Fa pocs dies van voler convocar una vaga per, davant la teva intransigència empresarial, fer pressió per millorar les precàries condicions laborals a què els tens sotmesos. Es van trobar que, de la cinquantena de trebal1adors, només podien fer vaga quatre; la resta havia de treballar per cobrir els serveis mínims marcats per la Generalitat: vergonyós. Alguna cosa s'haurá de fer, no et sembla?

Dit això, queda clar que la Residencia Vilaseca esta mancada de personal per culpa de la teva desastrosa gestió. A la mínima que poden, els/les treballadors/es que queden marxen a altres llocs on els valoren com a persones treballadores, no com a coses, com fas tu. Sort tenen els residents de la qualitat humana dels treballadors/es, ja que si fos per tu la residencia semblaria un asil del segle XIX. Aquesta situació no pot ser eterna, perquè cada treballador/a no pot fer per sempre la feina de dues o més persones. La teva carrera a favor dels treballadors/es es clarament pepera.

Tu només tens dèria a construir aparcaments de pagament i constituir (?) empreses amb els impostas dels igualadins (amb quina finalitat?). Tots aquets diners que remenes no es veuen a on haurien de veure's, ja que únicament apareixen clarament en els sous polítics de l'Ajuntament. Igualada l'estàs convertint en el teu Mònaco particular. Si tinguéssim mar només hi hauria iots i ni una barca de pesca. És molt clar que tu, als treballadors/es, els apliques la llei de l'embut.

Aprofito l'avinentesa per preguntar-te: convocaràs un referèndum perquè els ciutadans (contribuents) puguin decidir si volen, a la Masuca, un aparcament soterrat de pagament en lloc de l'ara existent a l'aire lliure i gratuït? Suposo que no tindràs cap inconvenient a convocar-lo, perquè amb els paradistes sí que l'has fet, o és que el vas fer per que ja en sabies el resultat? Mira el que et dic: m'hi jugo (uf!) assistir a un ple de l'Ajuntament que aquesta consulta que proposo no es portara mai a terme.

Salut i Anarquia.

(Carta enviada a l'alcalde en data 17 de marc)

Jaume Cunillera i Prat. Sec. Gral. Comarcal de la C. G. T