dimarts, 25 de març del 2008

Escrit del Sr. Fabregat, sobre la meva persona

Dissecció forense de la carta del Sr. Fabregat

Els comentaris en roig i itàlica son meus.

JOSEP M. TORRAS PAYEROL: LA “FAES” IGUALADINA DE CIU

Carta del Primer Secretari del PSC-Igualada, Xavier Fabregat

(Jo, primer secretari de casa meva.)

Molts ciutadans i ciutadanes d’Igualada, que amb un cert nivell de conscienciació política segueixen el dia a dia de l’ajuntament i fins i tot (carai quin nivell!) llegeixen els escrits d’opinió (els meus no son escrits d’opinió, sinó cartes al Director només per precisar), en la premsa local, ja fa temps han olorat un cert tuf partidista (Lo del Sr. Fabregat és tuf PSOE o perfum Chacón?) en els articles signats pel senyor Josep M. Torras Payerol.

I que consti que trobo totalment correcte i positiu que qualsevol simpatitzant o militant d’un partit, sigui el que sigui, expressi públicament la seva opinió i contribueixi al joc democràtic (Faltaria més!). El que ja no considero tan net és intentar confondre la ciutadania amagant la pròpia militància i fent creure (el lladre creu que tots son de la seva condició) que l’opinió expressada és la d’un ciutadà anònim (Anònim? Quan un dona absolutament la cara amb noms, cognoms, NIF i endemés amb fotografia e intencionari en seu blog i signa tots els seus escrits?) no lligat a cap ideologia (ateu, agnòstic, àcrata, apolític?). Que quedi clar per al coneixement de tothom: encara que no ho expliqui mai en els seus escrits (no en tinc cap necessitat, perquè escric en nom meu) el senyor Torras Payerol és militant i/o simpatitzant de Convergència (vaja descobriment, fins i tot he sortit fins a la" tele" Igualadina en algunes eleccions, entrant dades des de els locals del CiU i el Sr. Puiggròs ha publicat algunes vegades gràfiques signada per a mi com a militant de CiU de varies eleccions entre elles les passades, a més vaig fer una carta al diari d’Igualada dedicada al Sr. Fabregat, com a giracamises i pilota en contesta a un escrit seu, en les eleccions en que la Sra. Sanabra es presentava com aspirant a alcaldessa, signada i amb la pertanyença al partit, no es de rebut que faci veure que s’estripa les vestidures com els fariseus o és que no te memòria o només te memòria de conveniència). És a dir: quan critica l’actuació del govern de l’entesa no ho fa des de la independència i neutralitat política ( Que és o com se menja això? És que és neutral i independent aquest escrit?), ho fa des del interès partidista. (Jo no cobro, ni he cobrat mai del partit i menys dels ciutadans, més aviat m’ha costat diners de la meva butxaca, hi ha qui no pot dir el mateix! Que cadascú parli per ell!)

Amb tot no m’estranya que amagui la seva militància (Queda contestat en el anterior paràgraf): igual que el senyor Senserrich s´inventa ciutadans que passegen per les rotondes per exposar les seves idees (per por a fer el ridícul), el senyor Torras renega del seu propi partit (A on en renego? Si us plau no desvariegi.) per por a fer-li perdre més vots.

I és que a CiU les coses van de mal en pitjor: després de la constant davallada electoral (d´onze a deu regidors, de deu a nou, de nou a vuit, de vuit a sis), després de la constant reducció de suport electoral (de més de 8.000 vots a poc més de 3.000) i després, en definitiva, de la seva pèrdua d´influència social a Igualada (De quines eleccions parla, municipals, autonòmiques o generals?), ja no hi queden persones qualificades per a liderar-la (Posats a opinar de la casa dels altres, desprès de l‘Aymami qui queda amb cara i ulls a casa seva, el Sr. Fabregat potser?). Conseqüència: persones amb tanta mediocritat (la seva trajectòria professional, més que mediocritat es un desastre, tancant empreses i deixant treballadors que podem suposar socialistes al carrer, de que és vana?) política com els senyors Senserrich o Torras Payerol acaben conformant el cervell ideològic i estratègic de Convergència a casa nostra, acaben sent la “FAES” igualadina de CiU. (Ajuntament d’Igualada pacte Entesa+Peperos=FAES PP+FAES PSOE+FAES IC-V? Com es menja això?).

Egoistament vull animar al senyor Torras Payerol a continuar escrivint (i més un cop ha estat desemmascarat) (El zorro", "el llanero solitario” o que? Ha a vist moltes pel·lícules, el Sr.). Fins i tot vull animar-lo a lluitar per encapçalar la propera llista de CiU a les eleccions municipals (Quan vulgui consells seus ja els hi demanaré, mentrestant que s’ocupi de casa seva que ja hi te prou feina, només l’hi notifico que a vegades un és pot penedir de certs desitjos). Juntament amb el senyor Senserrich podrien fer un tàndem històric. (ai Ramon i Josep Mª., com us trobem a faltar...) (Amb quina camisa els troba a faltar? I perquè serà?).

http://www.socialistes.cat/psc/mbcustomsearch/show/233502