diumenge, 2 de març del 2008

Llicons de “llepamenta” descarada

Hi ha gent que em cansa, em fastigueja i em molesta, perquè no se si és que realment quan ens pren a tots per estúpids, ho fa per ignorància supina o per l’obligació d’adular els qui li proporcionen la “rifeta”, pels mèrits dels seus escrits.

En aquest cas em refereixo al Sr. Carles Cuerva i Claver el “barkliet”, ocupació “engenieering?!”, ciutadà de Montbui, que vol fer “carrera” en els socialistes d’Igualada, tal vegada perquè els socialistes del seu poble no el volen o no l’hi donen cap oportunitat de viure del "cuento".

Aquest “noiet” que col·labora en alguna web d’Internet amb foto al costat d’en Maragall (es veu que no sap anar sol!) i que publica alguns articles “bucolico pastoriles” en diaris locals, en els que tan alaba els bulevards de pagament, ens descriu una ciutat ideal, parla de mobilitat sostenible (tothom passejant al ample sense fer res, amb una o dues novietes al costat o anant tots en bici), troba molt bé que l’ajuntament ens atapaexi de pàrquings municipals de pagament (en que quedem? Cotxes o bicis i a peu) o defensa, ves per on, que els socialistes facin d'empresaris amb els nostres diners i axins puguin malbaratar el patrimoni de tots els igualadins, jugant al “Monopoli”.

Tot aixo entre moltes altres “perles” i sempre defensant a capa i espasa tot lo que diguin els seus diversos caps, a fi i a efecte de que el col·loquin ben amunt en alguna llista electoral (no de suplent) i pugui viure millor amb una “rifeta” superior a lo que ara rep, com a càrrec de confiança pagat per tots.

Els seus mèrits son fer la pilota, ser mes papista que el papa i passar el temps recreant-se en fer articles de lloances sense fi a la política socialista i atacant sens treva a qui els hi pugui fer ombra.

Vingue ja! Fa temps que tots ens afaitem i encara que vostè no ho sàpiga hi ha gent que és guanyen la vida treballant i treballant dur, perquè gent com vostè ens vingui a explicar com hem de viure. Busquis una feina com tot fill de veí, treballi i desprès quan hagi tastat en les seves carns lo que fan i com viuen els socialistes dempeus, parli i garli tot lo que vulgui, sinó calli i dediquis a cobrar lo que l’hi es concedit amb tanta facilitat, no per el seu treball sinó per les seves “bajanades piloteres”.

Tal com descriu el intencionari del meu bloc, no soc amic de llestos i espavilats i menys dels que viuen a la meva esquena.

Que ho passi bé Sr. Cuerva i l’hi recordo que jo no cobro de ningú per escriure, en canvi vostè cobra dels meus impostos i per això, no l’hi tolero que em vulgui fer creure que lo seu es altruisme o de que intenti fer-me beure a galet.

Les coses es demostren donat exemple i vostè és un mal exemple del ho que predica.

Quan vulgui lliçons de “llampamenta” ja els hi demanaré.

Passiu bé i fins un altre.

JOSEP M. TORRAS PAYEROL.