dimecres, 23 de juny del 2010

Tapes “versus” truites?


Acabo de llegir en un post d'un diari digital, el gran èxit de la Festa del Barri de Fàtima, sots l'intitulat “Fàtima té salsa”.
Amb tots els respectes pels habitants d'aquest Barri del que de petit veia transitar els seus habitants pel meu carrer el del “matadero” - l'actual Prat de la Riba - i als que tinc que agrair la seva col·laboració en el desenvolupament d'Igualada i que per tant no es res personal amb ells.
Una vegada dit això i prenent un altre to, haig dir que estic molt content del èxit del seu concurs de tapes.
Aquest cap de setmana va ser també la Festa del meu barri, el de les Flors i evidentment no puc deixar d'agrair – “lo cortés no quita lo valiente” -, una petita visita d'en Xavi Figueres (gracies Xavi), una fotografia del ball de nit, al blog del “pregoner”, que per cert no vaig veure. A si! i una salutació d'en Joaquim, un jove de les joventuts socialistes.
Clar que comparativament a la festa del barri de Fàtima:
Van fer el lliurament dels premis corresponents, la regidora de Salut i Acció Social de l’Ajuntament d’Igualada Pilar Salat i Agramunt, Jordi Riba i Colom 2n Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament d’Igualada i la Senyora Montserrat Mateu i Pons 1a Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament d’Igualada.”
Apart d'altres Entesos presents, tots ben mudats per l'ocasió, constato que no hi ha color. El meu barri perd per golejada.
Suposo que deu ser perquè per alguns els del meu barri deuen ser Igualadins de segona, o hi ha quelcom que se'm escapa?
Pot ser que les truites del concurs del meu barri no els hi agraden i les tapes si!
Clar que al meu barri no tenim ni ascensor, ni pont, ni palanca – per transport (sic) de persones a peu i en bicicleta (suposo que d'animals també) –, només un parc molt mal forjat, ple de cagades de gos i com que no hi ha res per inaugurar, pot ser devien tenir por de xafar “merda”, per això alguns no van venir i menys mudats.
En fi és una llàstima doncs a la pròxima festa ja no hi arriben, hi han eleccions abans.
Fins un altre.
Josep M. Torras Payerol