dissabte, 14 de febrer del 2009

Non coment

Comentaris d'un ciutadà, que pel que sembla és un socialista autentic, sobre les zones blaves. Com que son prou eloquents, "no hace falta decir nada más".

Lluiset Palop i Flairol

Igualada 11 febrer 2009, 08.38 h

Diguem les coses pel seu nom: No, no, no i no a més zones blaves a Igualada. D'aquí dos anys -només dos anys- hi haurà eleccions municipals. Llavors és quan li haureu de recordar als votants que hi ha uns senyors apoltronats que viuen a cossos de rei en base a les màquines recaptatòries -pàrquímetres, radars, etc-. Llavors podrem recordar que la pèssima gestió municipal va portar a construir un pàrquing absolutament inútil i cruel al costat del nou Hospital, i també a ampliar zones blaves perquè els números no quadraven. L'Ajuntament funciona com una màquina enregistradora, per obra i gràcia d'algú que s'autoanomena "progressista", però que només fa que pujar els impostos dels pobres. Progressista és moure el cul i buscar subvencions -el que fan altres alcaldes de la Conca per exemple- i no fer que sempre paguin els mateixos els capricis de l'alcalde i els seus adlàters.

Jo tinc claríssim que aniré al ple, i no precisament a estar-me calladet. Ja n'estic tip d'aquestes maneres. Si no saben gestionar els recursos públics que n'aprenguin, o que baixin els sous dels càrrecs de confiança que és el que faria qualsevol persona digna -algun dia us parlaré del que es fa amb els sous dels càrrecs de confiança-. Crec que fins i tot la gent progressista de veritat -com jo- comença a estar a una mica farta d'aquesta persecució i que un tema així li pot costar l'alcaldia a l'Entesa a poc que els de Convergència i ERC, per una vegada, vagin plegats i es deixin de lluites cainites i que no tenen cap sentit.

Igualada 11 febrer 2009, 09.28 h

Amic Carles Cuerva: això va adreçat a tu perquè penso que estàs ficat en tots els debats i sempre en la posició més complicada: la de defensar l'indefensable. No discuteixo cap dels teus plantejaments, perquè és el teu paper, només et dic que si Pablo Iglesias aixequés el cap de la tomba i veiés el que fa el teu jefe Aymamí se li cauria la cara de vergonya perquè això de l'Entesa en té ben poc de partit d'esquerres i molt menys de socialista.

Les zones blaves, ho vulguis entendre o no, tenen un afany recaptatori i tothom sap el que costa SIMA a l'ajuntament i sobre tot el ridícul majúscul fet amb el pàrquing de l'hospital, sens dubte, la pitjor inversió feta en equipaments per un govern municipal arreu de l'Anoia. A partir d'aquí ens cau la crisi a sobre, algú de l'ajuntament fa números i veu que aquests no quadren. Solució 1: massacrar els ciutadans amb el radar mòbil; Solució 2: ampliar zones blaves en els llocs clau de la ciutat on saben que faran caixa a totes hores.

Crec que és de jutjat de guàrdia que un ajuntament capital de comarca com el d'Igualada comenci a ser vist com una autèntica amenaça per part dels ciutadans, que ja tenen prou malmesa la butxaca com perquè a més a més l'ajuntament no només no s'estreny el cinturó, sino que colla els ciutadans.

I només posaré un altre exemple perquè els grans boulevards civils d'Igualada -Passeig de les Cabres, Carrer Comarca..- no els paga íntegrament l'ajuntament ? -cosa que sí passa als municipis del voltant-Resposta clara. Per pura incompetència.

Ah, i trobo correcte Carles que em defensis que s'ha de millorar la mobilitat en vehicle privat -des de posicionaments flower-power- però entenc que això mataria el comerç i el dinamisme de la ciutat. Igualada no està ara com a ara per perdre un dels pocs pulmons que li queden, el comercial.

Font: http://www.anoiadiari.cat/noticia/1198/lajuntament-digualada-ja-ha-installat-les-senyalitzacions-de-la-nova-zona-blava