divendres, 9 de maig del 2008

Nou blog de noticies Igualadines

Acabo de constatar amb alegria, que hi ha un recent blog de noticies Igualadines http://www.igualadins.org/ que he posat en el meus enllaços i os ho faig avinent una noticia sobre grues del esmentad blog:

L’ajuntament necessita diners !!!

Bons igualadins vigileu !!!!!!

El nostre estimat ajuntament d’Igualada com que s’endeuta tant, necessita cada vegada més diners, per això ha tingut la brillant idea de comprar dues grues noves per tal de que recaptin diners dels igualadins.

Aquests noves grues s’especialitzaran en treure els cotxes aparcats en zona blava que se’ls hi hagi caducat el tiquet, (encara que aquests cotxes no molestin a ningú)

Recordem que fins ara mai et retiraven el cotxe de la zona blava encara que s’hagués esgotat el temps del tiquet, únicament et posaven una multa

Doncs ara a partir d’ara; si la súper nova grua et retira el teu vehicle de la zona blava…:

1- Hauràs de pagar una multa per haver-te passat de temps

2- Hauràs de pagar l’import de temps que el teu cotxe ha estat aparcat de més a la zona blava

3- Hauràs de pagar el servei de transport que efectuat la nova grua

4- Hauràs de pagar el temps que el teu vehicle haurà estat retingut el dipòsit municipal.

Per tant, et proposem una solució; a partir d’ara agafa la bicicleta per desplaçar-te, això si, vigila no prenguis mal amb el nou carril bici estrenat ara fa unes setmanes.

PD: Haig de suposar que les noves grues han sigut pagades amb els diners de tots els Igualadins a traves de l’empresa municipal SIMA, un altre exemple de serveis - si d'això se’n pot anomenar servei - que paguem dues vegades, primer per constituir l'empresa i quan se’ns emportin el cotxe, primer ens creen la necessitat i desprès se’n aprofiten, a la manca de sensibilitat s'hi uneix un afany recaptatori d’una voracitat increïble, sembla ser que ara que l’empresa SIMA s'ha fet càrrec de les zones blaves - ho serà tot el passeig - s'ha de recaptar com sigui, visca el socialisme empresarial. La sensibilitat progressista de l’Ajuntament fa pena i la vegada fàstic, son pitjors que capitalistes purs i durs, almenys els capitalistes no enganyen. Quan la grua us prenguin el cotxe o us posin una multa poc raonable, penseu a qui vareu votar o si no vareu fer, i si ja us està bé no canvieu, sinó ja sabeu que heu de fer amb el vot la propera vegada.

Per cert a Reus i va haver fa temps un judici sobre l’ús de la grua a les zones blaves, un advocat va demandar a l’Ajuntament i si no me’n recordo malament va guanyar, dons un cotxe que no molesta no pot ni deu ser retirat per la grua, per molt que el Sr. Xavi Figueres i adlàters s’empenyin que sigui axis.

1 comentari:

Anònim ha dit...

es mes... si demaneu per exemple el servei de grua perque retirin un cotxe que entorpeix la sortida d'un garatge, pero no entorpeix la ciculacio, la resposta que tindreu es que mentre no entorpeixi la circulacio no es pot tocar el cotxe, cosa que no pasa amb la zona blava.