dimecres, 14 de maig del 2008

Una de post eleccions i finançament electoral.

En les passades eleccions municipals tothom va poder constatar que els serveis de neteja, van fer hores extres a dojo els sis mesos abans de les mateixes, van ensabonar els contenidors de brossa, els voltants dels mateixos estaven sempre en estat de revista – no com ara – els carrers nets, polits i planxats – les maquines de neteja treien fum – els parcs amb plantes noves i sense herbes, els clots dels arbres sense gens de brutícia, les aceres ben netes i tants etc. com vulguis, tots en tenim constància.

Hom es preguntava si realment eren el socialistes de l’Ajuntament que es feien propaganda electoral, pagant hores extres amb els diners de tots o realment hi havia qui els hi finançava donant més serveis de neteja per els mateixos diners, tan una cosa com l’altre em semblen practiques sense gens d’ètica, deplorables, detestables i endemés en el segon cas serien per retorn de certs favoritismes, concessions o quelcom mes fosc.

Bé per abreujar i per no fer patir més a ningú, fonts fiables m’han aclarit que és tracte del primer cas, és un descans saber-ho! Resulta que desprès de la campanya electoral, les factures de les hores extres dedicades a embellir i fer veure que som una ciutat molt neta, per afavorir el vot socialista&verdque net i que bonic està tot – van arribar al Ajuntament per part de l’empresa concesionaria, però com el contracte amb la mateixa estipula que no es podran sobrepassar certs nivells de despesa anual, van haver de ser rebutjades pel secretari i ara les aniran encabint poc a poc per poder pagar-les, amb els diners de tots sense que es noti massa i suposo que també amb detriment del servei, dons seran serveis ja prestats l'any anterior que restaran dels que és facin enguany.

Un altre exemple de l’ús de diners de tots pels interessos particulars dels socialistes&verds Igualadins, tan innocentets que semblaven quan van començar!

Ciutadans agafeu les escombres, que el pressupost d’aquest any no cobreix certs serveis i a esperar a les properes eleccions per no haver-ho de fer. Els sis mesos abans son gratis o no?

Fins un altre servidors del poble.

JOSEP M. TORRAS PAYEROL

PD: Per cert, el parc del meu barri, el del Transit, va tenir els parterres rodejats de tanques durant quatre mesos avanç de les eleccions, perquè creixessin les famoses heures - hi ha de llarg més parterres per fer bonic, que parc - fins arribar a les eleccions.