divendres, 3 d’octubre del 2008

Ara n'estic segur, ens prenen per tontos!

Repassant les noticies Igualadines en un mitjà local n'he trobat una que jo ja anunciava fa dies - 123 .

Resulta que el regidor, Xavier Fàbregas com diu un diari, no se si és per dissimular o realment tenia al cap en Xavier Fabregat, que no és regidor o simplement es va equivocar i volia dir Xavier Figueres i com que aquest últim em sembla que és el responsable, dons per ell va l'escrit.

Diuen que es crearan 300 places noves de zona blava, unes al final del passeig i les altres molt subtilment, al voltant del nou hospital. "Faltaria més, que s'han cregut aquestos Igualadins que en comptes d'aparcar al nou pàrking ho fan gratuïtament als camps al voltant i sense pagar"! "Canya, canya i canya"! "Si no aparquen al pàrquing, al menys que paguin per la zona blava". El beneficiari per cert serà l'empresa de l'Ajuntament al servei del ciutadà SIMA.

Clar que abans ha de passar pel ple de l'Ajuntament, però "alea iacta est" o sigui la sort ja està decidida.

Primer i perquè els ciutadans se'n facin cabal - la noticia que és "vox populi" i ja està a la redacció d'alguns diaris, la publiquin o no - el pàrquing del nou Hospital segons els números triomfals o "business plans" que van fer els "empresaris" de l'Ajuntament, havia de tenir uns ingressos d'uns pel cap baix € 30.000 al més i resulta que només en recapten € 2.000. Davant d'aquest "petita desviació pressupostaria" que va a càrrec de tots els Igualadins - som socis forçosos - estan prenent mides de restriccions amb sigil, no es qüestió d'ensenyar la "llauna" al poble.

Jo els hi puc ben assegurar que si en una empresa privada un financer fa els números d'explotació d'aquesta manera, i després apareixen desviacions d'aquesta magnitud, no dura ni el que un caramel a la porta d'un col·legi i el propietari el "fot" al carrer de punta en blanc, amb puntada de peu al cul inclosa i amb la recomanació que no el llogui ningú, si és que no l'hi demana danys i perjudicis. En canvi aquí no passa res, si hi ha pèrdues ja les pagaran els pobres desgraciats, dels ciutadans d'Igualada.

L'ajuntament per mitjà de l'empresa SIMA pretén amb les zones blaves i amb l'augment de multes - compren una nova grua i s'ha d'amortitzar -, eixugar les pèrdues de la seva falta de previsió. M'indigna veure quina classe de representants tenim. Ells no ni posen ni cinc de la seva butxaca, més aviat cobren i si surt malament que és el més probable - als fets em remeto - com que no es juguen els seus, a pagar tots, doncs no tenen cap cura dels diners, perquè no n'arrisquen i no saben el que costen de guanyar.

M'he cansat de repetir que barrejarien el públic amb el privat! Que per comptes de donar serveis al ciutadà - que és la seva obligació - el que farien és crear necessitats perquè aquest les paguin - de més a més - a fi d'alimentar el compte de resultats de les "maleïdes" empreses Municipals. Ens han pres per "tontos" i si ens deixem ens seguiran prenent el pel, legislatura darrera legislatura.
SIMA només és el botó de mostra d'una mala gestió. Son uns incompetents amb ínfules de grandesa i això en els temps que corren és paga molt car, més ben dit ho pagarem tots molt car!

Esteu i estàveu avisats i que cadascú faci el que vulgui, però els fets son irrefutables.

Agafeu-vos fort perquè a més de la crisi haurem de pagar les excentricitats i genialitats del govern municipal i els que els hi donen suport, és a dir PSc-Iniciativa fent tripartit, ves per on, amb el PPc.

Que Deu ens agafi confessats.

Добро края на седмица, Bon cap de setmana en Búlgar (no es tan dificil!).

Josep M. Torras Payerol

PD: Això de convertir el pàrquing gratuit a costat de l'Hospital una vegada inaugurat el de pagament en deixalleria municipal va ser de jutjat de guàrdia, veritablement ens prenen - repeteixo una vegada més - per "tontos".

2 comentaris:

Anònim ha dit...

quanta demagògia

Josep M. Torras Payerol ha dit...

Primerament gracies per llegir-me, anònim.
El diccionari defineix el terme demagògia, com la «pràctica política consistent a guanyar amb afalacs el favor popular» i també com la «degeneració de la democràcia, consistent que els polítics, mitjançant concessions i afalacs als sentiments elementals dels ciutadans, tracten d'aconseguir o mantenir el poder».
T'agrairia que busquessis un altre terme per criticar, doncs jo no sóc polític, per tant no puc fer demagògia, encara que veig que tu si tens molt present aquesta paraula, això em fa pensar que potser tu ets uns dels polítics als que critico, per fer mal us de la democràcia i convertir-la en demagògia.
Si no t’amaguessis darrera l’anònim, potser podríem discutir amb arguments, però clar, és molt demanar que no actuïs amb covardia.
Que tinguis un bon dia.