dissabte, 27 de desembre del 2008

Una de Pinotxo

He trobat aquesta genialitat de l'Iu Forn al diari avui, que voldria compartir amb tots vosaltres. És d'una comicitat esperpèntica, si no fos un reflexa pur i dur de la realitat, La "conxorxa dels beneits" es fa patent dia a dia. Simplement estem en mans de gent patètica, amb un nivell que fa esparverar. Al final no se si riure o resar, encara que d'això últim ja quasi no me n'en recordo.

ZP (Zapatero Pinotxo) va fer ahir balanç de l'any.

Com que a l'hora que va xerrar vostè estava en plena ingesta dels canelons, li faig un resum del que va dir (o no) sobre el tema del finançament.

"Als catalans els vull dir que la seva capacitat de lideratge, ens obre unes vies de diàleg i de compromís amb els seus ciutadans en què tindrem en compte tots els recursos disponibles de l'Estat per adoptar i activar múltiples mesures d'estímul de l'esforç que són molt raonables i que és força probable que les tinguem en consideració a partir d'una bilateralitat a diverses bandes en el model resultant que s'adaptarà el màxim possible a les circumstàncies.

"No m'oblido, però, dels madrilenys, als quals voldria adreçar un missatge ple de compromís de lideratge amb un diàleg d'estímul raonable dels ciutadans amb qui activarem un esforç a diverses bandes partint de la bilateralitat del model resultant d'un esforç estimulat de l'Estat. També voldria dir als valencians que adaptaré a les circumstàncies molt raonables dels ciutadans el compromís del model resultant pel que fa als recursos disponibles del compromís pel lideratge bilateral dialogat en consideració a diverses bandes.

"Naturalment, no m'oblido dels andalusos. Coneixen el meu compromís amb ells basat en els recursos raonables d'estímul de la bilateralitat disponible del lideratge en consideració a les bandes de les circumstàncies. El meu compromís amb els extremenys està disponible a les bandes dels recursos dialogats per l'estímul de les mesures bilaterals disponibles en consideració a les circumstàncies del model resultant adaptat raonable. No, i no m'oblido de dir-los a tots, en conjunt, que si això que els he dit no els acaba de convèncer, puc dir-los exactament el contrari, o no, perquè considero adaptable el meu compromís amb els recursos raonables dialogats del lideratge d'estímul de les mesures del model disponible bilateral... o sí".

Article d'en Iu Forn al diari avui 27-12-2008