dilluns, 28 d’abril del 2008

Tirar amb la pólvora del Rei, que divertit que és.

Avui esbrinarem les previsions futuristes 2005 del equip de govern al Ajuntament respecte a l’edifici que en teoria la companyia Fbex hauria ja de tenir construït a la Plaça de Cal Font, el qual a dia de avui és un forat en lloc de un edifici i que segons sembla l’empresa ha demanat una prorroga d’un any per començar la seva construcció.

Si algú és creu que d’ací un any s’estarà fent l’edifici amb els vents que corren, que s’ho faci mirar.

M’agradaria constatar el que és va dir en el seu moment, el que és en realitat i el valor que podem donar a les paraules i previsions dels socialistes de l'Ajuntament conjuntament amb els seus no-socis del PPC.

L'alcalde va anunciar el 2005 a “bombo i platets” en substancia el següent:

"Ha arribat a bon port”. La venda del edifici.
"També permetrà millorar la nostra situació econòmica i financera”.
“La salut de l'Ajuntament és bona, però en aquests moments difícils per a l'economia tradicional requeria una actitud valenta per part de l'administració pública”.
“Malgrat algunes crítiques de l'oposició demostrem ara que aquest camí és la bona direcció".
"Gràcies a la seva intel·ligència política",
la del PP.
"Escoltarem ara les crítiques de l'oposició, però damunt la taula hi ha un exemple contrastat i incontestable d'eficàcia".

Per on comencem, per l'incontestable contrastada eficàcia, per la bona direcció, per l'actitud valenta, per l’intel·ligència política del PP o per dir-ne blat sense estar al sac i ben lligat o simplement per preguntar de quina manera ha millorat la salut financera de l’Ajuntament, si es fa evident que s’ho han gastat tot en la reforma del mateix, trasllats, desviació pressupostària de uns € 800.000 i altres minúcies, o és que avui a 2008 la situació financera és més bona que aleshores?

En base a aquestes premisses, quin grau de credibilitat poden tenir les paraules dels socialistes i socis, quan ens vanen que crear empreses amb els diners de tots és la panacea, amb quina cara ho diuen, amb quina força moral o amb quina serietat o simplement es dediquen a fer una fuita endavant amb els diners de tots?

Qui de tots ells és empresari amb els seus diners, qui d’ells arrisca el més mínim dels seus o quina responsabilitat tenen davant dels socis (els ciutadans) o de la llei si les coses no van com prediquen, os ho diré, responsabilitat política això i res, és el mateix. Que passarà si les seves previsions d’il·luminats no es compleixen, dons cap, nosaltres pagarem durant anys per les seves ínfules de grandesa i aquesta vegada no seran quatre quartos, sinó molts milers de milers d'euros que per comptes d'estar invertits en serveis al ciutadà, es perdran riu anoia avall.

A banda de fer competència deslleial a empreses i empresaris privats, que no poden tibar de beta o tirar amb la pólvora del Rei, que estan passant dificultats i que els bancs si els hi donen crèdits és perquè posen de garantia el seu patrimoni, no el de tots, com fan aquests sòmines o quelcom menys innocent que ens governen.

Algú a aquestes altures es pot creure que estan al servei del ciutadà, quan el que fan és fer pagar per tot, on és el progressisme, apart que ells vagin millor?

Per avui ja en hi a prou, passi-ho bé i fins un altre.

JOSEP M. TORRAS PAYEROL

PD: Recomano al PPC que abandoni la política de recolzar sense fissures a l'equip de govern, estan fen un flac favor als empresaris que diuen representar i amb ells a tots els ciutadans, abans que sigui massa tard, dons el plat de llenties se’ls pot engargussar.

Fotografies: http://picasaweb.google.es/josepm.torras/CalFont

1 comentari:

Miquel Saumell ha dit...

Casualment aquest matí hi he passat per davant i algú m’ha dit que està tot paralitzat, tot i que la propaganda oficial de Fbex a internet

http://www.fbex.com/buscador/promociones_obra_nueva/barcelona/anoia/igualada/promocion/igualada_cal_font/presentacion/35&lg=ca

diu que “L'Immoble compta amb 42 exclusius habitatges”, com donant a entendre que ja està construït.

Propaganda si més no equivoca, pisos virtuals i, això sí, la crisis o la desacceleració o com es digui, tan real “como la visa misma”.

No hi tinc comissió.