dimecres, 4 de març del 2009

Ara que s’ha definit perfectament la paraula “apoyaré”, estic més tranquil.

Realment estava preocupat quan el nostre il·lustre president del govern ZP, deia la paraula "apoyar" i després només hi havia peròs, al final no entenia perquè ho havia dit, doncs el resultat era el contrari de l'esperat, també aquesta paraula feta servir en català, el "recolzaré" tenia el mateix resultat contrari al significat de la paraula.

Ara desprès que al ZP el traís el subconscient fent servir la paraula "follar" per comptes de "apoyar" tot cobra sentit i m'hi tret un pes de damunt:

Mira això de l'Estatut queda genial: "Me follaré el Estatuto que salga del parlamento de Catalunya" i clar tota aquesta comèdia surrealista que estem vivint, de sobte es transforma en una obra realista i obscena. Vaja que ens deixem de romanços, que ens seguiran "follant" com sempre.

En quant l'Aeroport corporatiu d'Igualada, també queda de cine, en aquest cas en boca de l'inefable conseller, que almenys a Polonia, parla a velocitat de tortuga: "Ens follarem l'aeroport corporatiu d'Òdena-Igualada". Que desprès de veure la xafogosa forma d'actuar, primer per no advertir que els esforços de molta gent de l'Anoia eren en va, sabent-ho. I desprès demanar per sota mà el projecte per fer-li un trage a mida, per l'enterrament, no nom. Però clar, el problema és nostre perquè no havíem entès bé el significat de la paraula "recolzar".

A partir d'ara si hi ha quelcom que diuen els socialistes fent servir la paraula "apoyar" en el nostre cas "recolzar", ja sabeu el que us toca, arrencar a córrer o protegir-vos segons quines parts del cos, que ara no em ve de gust mencionar, perquè si no, literalment us "follaran".

A casa al llit sincerament és preferible que no feu servir la paraula "recolzar", dons potser la parella no us copsarà i podeu tenir problemes, en fer-vos entendre. Os recomano pel vostre bé, fer servir la paraula "follar" i així no hi hauran malentesos.

Que ho "recolzeu" bé i fins un altre.

Josep M. Torras Payerol