dijous, 23 d’abril del 2009

Carril bici amb “double bad milk” o millor nyap bici.

Aquests sòmines que tenim a l'Ajuntament no paren de donar-me feina. Estic espatarrat del grau d'incompetència que demostren i de l'infantilisme i irresponsabilitat que gasten.

Aquesta vegada és una espècie de nyap-bici que han posat molt prop del Nou Hospital.

La primera finalitat per haver-lo posat, (molt evident en el carrer d'Alemanya) és clarament la mateixa de les zones blaves: Molestar tant com es pugui a la gent que aparca als seus voltants, perquè al final, a base d'acorralar-los, hagin d'anar per bemolls al pàrking de SIMA i deixar-hi els seus diners.

Abans es podia aparcar entre l'acera i la muralla dels recintes, i ara s'hi aparques, evidentment et posaran multa, ja que per fer-ho estaràs obstruint el carril bici.

M'explico. S'ha habilitat un carril bici de 2 mt., a l'illa dels carrers Alemanya, Països Catalans, Gran Bretanya, Itàlia del polígon industrial d'Igualada.

El perímetre de l'illa (i per tant del carril bici) té 1.125 metres, transcorre a 1 mt. per davant de les moltes empreses que hi ha. Que tenen els corresponents accessos. Ni més ni menys que 44 llocs per on pot entrar o sortir un vehicle, repeteixo, en 1.125 mt., que en molts casos son camions i vehicles pesants. O sigui una mitjana d'un accés cada 25 mt, aprox. o millor dit la possibilitat de ser atropellat cada 25 mt.

-    És que han cercat el lloc mès perillós, per fer-hi anar els ciclistes i veure si així tenen algun accident?

-    És un circuit d'esport de risc?

-    S'ha tingut en compte com s'afecta l'activitat de les empreses?

-    Que passarà quant hi hagi algun atropellament?

Qui en tindrà la culpa?

-    El ciclista per utilitzar el nyap bici?

-    Serà culpa del vehicle que no l'ha vist? (perquè en la majoria de llocs és de difícil visibilitat, ja que el carril passa mol a prop de les portes i s'ha de treure el morro del cotxe per veur-hi, i aquest te més d'un metre).

-    El que segur no tindrà cap responsabilitat (perquè desconeix el significat de la paraula) són els qui governen a l'Ajuntament.

S'ha tingut en compte el parer dels ciclistes que han d'utilitzar el nyap bici?

Ciclistes, tingueu seny i abans d'utilitzar aquest nyap bici que ens ha col·locat el "neuron's team" que tenim a l'Ajuntament, feu com Sant Tomàs: doneu-hi un cop d'ull, i desprès jutgeu per vosaltres mateixos.

Hom es pregunta si està molt migrat el compte d'explotació de SIMA perquè s'hagin de fer aquestes barroeries i posar en perill els ciutadans.

Ciclistes si, suïcides no cal.

Queden tots advertits, que ho pedalegin bé i fins un altre.

Josep M. Torras Payerol