dijous, 22 de juliol del 2010

The Fàtima's Golden Gate on Igualada City!

Mira no tenia ganes d'escriure sobre aquest altre patracol, però m'hi llegit les justificacions del PSC en ploma del pregoner de torn, a un mitja local i renoi he quedat bocabadat! Jo que em pensava que un pont era una necessitat, per passar d'un lloc al altre i prou i que si ja en hi havia un, era llençar els diners fer-ne un altre, però ara resulta que hi han ponts i ponts i sobre aquest he llegit la següent perla:
Un pont sempre és símbol d’apropament, de connexió, d’unió, de cohesió, de fer xarxa i d’estrènyer vincles; tots són conceptes positius que contribuiran a teixir la trama urbana de la ciutat i a unir zones que durant molt de temps han estat separades no només físicament sinó també psicològicament.”
No sabia que aquest noi sabes poesia! Lo del psicòleg no hi acabat d'entendre si en posaran un a la sortida del pont, perquè els ciutadans que hi passin, quan arribin al altre costat ja els hi hagin passat les neures i el que tampoc hi entès si aquest ja anava pressupostat amb el pont, és pagarà apart o serà un càrrec de confiança que exercirà de psicològic, estic una mica desconcertat en aquest aspecte.
Clar que amb tants conceptes positius, potser la gent de Fàtima, perdó els que passin pel pont, s'oblidaran dels problemes econòmics i una vegada a l'altre banda veuran el mon de color rosa, sobretot no passar per l'altre pont, que l'acera d'aquest últim és per un altre tipus de vianants i el carril de bicicletes, per un altre tipus de bicicletes.
Si senyor! Si s'ha de fer un pont perquè ho diu el PSC, pels seus “collons” és fa un pont encara que no hi hagin diners per quasi res, que hi hagin altres coses molt més necessàries, que l'Ajuntament estigui endeutat fins a les seies i que en aquesta legislatura estigui constantment demanat crèdits – això si amb carències fins a les eleccions - per poder pagar els sous dels funcionaris, càrrecs de confiança inclosos i portar un ritme de vida rics i després es justifica poèticament, que el que vingui ja s'ho trobarà!
Lo de “connexió, unió, cohesió, fer xarxa i estrènyer vincles” també ho deu fer l'altre pont a 200 metres o aquest és el pont del País de les Meravelles i l'altre un simple i vulgar pont, que per no tenir no te ni efectes psicològics?
Apa vinga! Pot ser ja en hi ha prou de intentar prendre el pel als ciutadans per i malbaratar els diners de tots, emprant-los descaradament per comprar vots. Perdoneu, però algú ho havia de dir!.
Amb tots els respectes pels ciutadans de Fàtima, que sense beureu ni menjar-ho, els hi estan tirant a sobre tota la gent dels altres barris de la ciutat. Les balances fiscals per barris d'Igualada, si algun dia es publiquen poden posar els pels de punta a més d'un i són un greuja comparatiu i una ofensa a la resta de barris i de ciutadans.
Fins un altre i que ho pontegeu be.
Josep M. Torras Payerol

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola amic Josep Mª
He lleigit l'Enllaç d'aquesta semana hi he vist la FOTO, !que es el que interesa!, a la foto tambe hi sur el INDIGENT que no deixa la cadira ni amb aigua calenta, tambe hi surt al seu costat la seva nova "!PARTNER",, que maco tot plegat, !Em fot fastic!
Pero tu segueix punxant, que m'agrada molt.
Ah! i recordeu que tots sou molt macos, menys els d'Entesa que son molt.........FALSSOS

EL TONI