dilluns, 13 de desembre del 2010

Ja ni ha prou de justificacions i de donar consells als demès, Benach!

Hi han coses amb les que no puc i perdoneu que torni a mencionar a en Benach.
Aquest mati he escoltat declaracions d’aquest personatge al RAC1, justificant i donant consells als demés del que han de fer, com si la cosa no anés amb ell, el podríem lligar d’esquena a esquena amb en Carod. Ell no hi era, passava per allí i clar només va remenar les cireres i ara ves per on, se li han untat tant els dits en aquest temps, que de moment en podrà viure quatre anys més sense haver de donar brot, – be, això no ho ha fet mai - a uns € 100.000 per any i la resta es guarden pel retir a raó de uns € 78.000 anyals per la resta de la seva vida, més o menys igual que la resta dels mortals, vaja! Be, ben be igual, no!
Li dedico aquesta cançó i suposo que sabrà copsar la ironia, encara que amb el nivell que es gasta, ho dubto.
He conegut gent hipòcrita, però aquest ells guanya a tots.
Que calli d’una vegada, deixi de gorrejar llotja a l’estadi i que es retiri a gaudir dels diners que ha guanyat com a mercenari de la política.
La gent de base d’Esquerra, deu estar molt contenta i orgullosa d’haver tingut un President del Parlament d’aquest perfil i nivell. 
Les rates són les primeres en abandonar el vaixell, en lloc d’intentar salvar-lo, quan les coses es posen difícils.
Clar que d’una persona que no s’ha arremangat mai, no es pot esperar gran cosa. Però almenys per dignitat, que no es dediqui a justificar constantment la seva sortida de la política, quan com ja vaig dir l’altre dia, ho fa per la porta del darrera, amb la bossa dels diners a la ma i amb explicacions inversemblants.
El títol de la cançó es el “leiv motif” de tots els seus actes.
Com es pot ser tan mesquí, Deu meu!
Josep M. Torras Payerol