dissabte, 18 de desembre del 2010

Zones Blaves per facilitar les rotacions i ajudar al comerç o una miserable presa de pel al ciutadà i només afany recaptatori?! Una imatge... mil paraules!

Segon dissabte que ho comprovo.

2 comentaris:

Miquel Saumell ha dit...

Josep M,
Si la gent no hi aparca, i veient aquestes fotos del Passeig és evident que no ho fa, no veig l’afany recaptatori per enlloc. Bé, l’afany potser sí però els resultats (la recaptació) segur que no. Hi ha quelcom que se m‘escapa?

Josep M. Torras Payerol ha dit...

Miquel,
Tens raó, jo a l’empresa que fa fer l’estudi amb “rigor” i “professionalitat”, li demanaria que em tornés els diners, clar que tot només va servir com excusa per posar unes quantes Zones Blaves al voltant del Nou Hospital, per fer pressió a veure si el ciutadà feia ús del flamant i ruïnós pàrquing Municipal. D’alguna manera ho havien de justificar, fent veure que eren necessàries a tot Igualada. De totes maneres moltes de les Zones Blaves del centre són les que salven el “cul” a l’empresa municipal d’aparcaments SIMA, encara que al meu entendre fan trampa, docs no retornen a l’Ajuntament el valor de la taxa, doncs ells solament fan el servei i al ser una empresa Mercantil, no pot ingressar taxes, només gestionar-les. Un dia d’aquests que em vingui de gust em presentaré als jutjats per denunciar-ho (Ja m’assessores com fer-ho). També tinc previst en un pròxim post, comentar la política Municipal d’aparcament, que si més no es pintoresca, diuen que falten aparcaments i no paren d’eliminar-ne, al menys els de superfície i gratuïts, ací si que hi ha quelcom que se m’escapa.
Una abraçada. Josep M.