dissabte, 1 de desembre del 2007

Hi ha “confiances” que fan fastic Sr. Calbó

He llegit en un mitjà de premsa local, que vostè aprofitant la ben entesa del càrrec de confiança que “graciosament” els hi destina el Sr. Aymami, no se sap be bé si per tapar boques sobre els seus possibles set (7)!!! càrrecs de confiança o per la fidelitat i submissió demostrada per el PP, el seu estrany company de llit; va i vostè hi encabeix la seva dona, “chapeau” Sr. Calbó vostè si que en sap!, quan es perd la vergonya i es creu que tot es permès i es fa de d’hipocresia i el fariseisme una bandera, es quan més em recordo dels anys en un col·legi religiós que llegíem en l‘evangeli que als fariseus els nombraven com a sepulcres blanquejats, morts per dins lluents i brillants per fora. 

Vostè diu que no ha de donar explicacions a ningú per el càrrec de confiança atribuït a la seva senyora (per cert, tots els meus respectes per ella), estranya postura per qui quan intenta justificar l’Ajuntament el seu vot submís i incondicional amb Entesa, en dona tantes i de tan avorrides, que quasi fan adormir al personal i ara que sí es l’hora de donar-les diu que no ho ha de fer. En que quedem Sr. Calbó? 

Sembla que amb el temps que porta de polític hagi arribat al punt de que no faci distinció entre els diners de tots i els seus, vostè el que te és molta esquena! 

Per intentar justificar el que es injustificable fa menció al Consell Comarcal, a qui realment ha de donar comptes és als Igualadins del que es fa l’Ajuntament i no buscar justificacions alienes de lo que està mal fet, aquí i a Lima. 

D’altre banda l’i haig de recordar que la seva menció als parentescs en les llistes d’altres partits, no te res a veure amb llocs de confiança, doncs les llistes les vota o no el poble, i els llocs de confiança no. No intenti confondre al personal. 

Subjectivament crec que els càrrecs de confiança, haurien de ser funcionaris de l‘Ajuntament, que per això fan oposicions, són experts i els paguem perquè facin la seva feina, l’altre es mes aviat un abús de confiança. 

Bé Sr. Calbò, com que no crec que renuncií a aquest caramel, nomes haig de dir que les seves paraules quan parla del que es millor per Igualada, em sonen buides de contingut o més aviat com musica celestial, amb els fets es demostren les persones i a vostè se l’hi veu la llauna.

Passiu be i que l’hi aprofiti el plat de llenties, amb el que es ven la dignitat. 

JOSEP M. TORRAS PAYEROL

PD: Només un toc al meu homònim de ERC, Joan calia acceptar el càrrec? Saps molt be que al Sr. Aymami l’hi serveix per justificar l’inacceptable increment de despeses entre regidors de l’ajuntament i càrrecs de confiança. No crec que l’hi hàgiu de seguir el joc, la vostra integritat i dignitat, val mol mes que aquest miserable càrrec (amb tots el respectes a la persona que l’ocupi).