dissabte, 8 de desembre del 2007

Promocio del Sr. Cuerva de carrec de confiança a portantveu dels socialistes.

Gracies per mencionar-me en un escrit seu, però de resposta ni una, el seu discurs es monotemàtic.

Jo quan vull anar a peu i vaig, però no m’hi sento obligat, veig que vostè te poca feina i pot anar passejant tot el dia per Igualada, que viu de renda o ja està retirat?

Miri normalment la gent no te temps per anar passejant, perquè te pressa, encara que a vostè no se l’hi veu per enlloc, lo de la bicicleta està molt bé si estesi’m a Holanda, i lo del transport públic si no ho han arreglat fins ara, no se a que esperen.

De totes maneres i com sempre faré preguntes i vostè que per lo que sembla s'ha erigit en portantveu dels socialistes de l’ajuntament, que suposo deu anar conjuntament amb les obligacions de un “càrrec de confiança” me les respon.

- Quanta gent va a treballar a Igualada a peu o amb bicicleta i quins fluxos de persones i ha durant el dia per els carrers? Suposo que ho deuen tenir molt ben estudiat per decidir, quins carrers mereixen escales o bulevards o carril bicicleta o treballen sobre intuïcions i capricis?

- Qui l’hi ha dit a vostè que la gent deixarà el cotxe a casa per anar a treballar o a comprar, sobre quin estudi es basa? Es veu que vostè no anat mai al mercat i no sap lo que pesa la compra per exemple. D’altre banda no sé a que ve l’empresa de fer Pàrquings, si d’ací a quatre dies tothom anirà a peu amb bicicleta o amb transport públic.! Ai ai, ai! Que els hi fotrà enlaira el negoci amb les seves idees.

- Quina gent forana va a peu al Centre Cívic de Fátima? O fan el patracol i la palanca per millorar l’accés de una gent que no el faran servir, perquè no es mouen del lloc o no van a peu?

- Vostè diu que creu que es desplaça no poca gent cap aquest barris, això es una apreciació o una afirmació i si es una afirmació en quin estudi es basa?

- Quants esportistes carretegen la borsa a peu cap el Puigcornet? Han fet fer alguna enquesta o estudi fiable?

- Em pot donar resposta de per on han de passar els cotxets de nens i els carros de minusvàlids, que no poden pujar per les escales mecàniques? Ací si que hi feia falta un ascensor.

Alguna resposta Sr. Cuerva?

Mes dissertacions no les necessito i en ciutats ideals no hi crec i menys en les ciutats socialitzades, la ciutat no la tenim per divertir-nos i anar xerrant per el carrer, per això hi ha els parcs i les zones d’esbarjo, el passeig o la rambla, durant la setmana la gent de bé, treballa i no necessita anar ample per la vorera, han d’arribar a l’hora a la feina i de gent que pugui perdre el temps, en hi ha molt poca i espero que segueixi axis.

De diners ja sé que se’n han gastat molts amb el nou ajuntament, en fundar empreses i altres “minúcies” que tenen més que veure en ho seu benefici o comoditat personal i mes faltaria que no es gastessin res en la ciutat!

Finalment vagi repartint convits a Participar al Consell Territorial, miri a mi no em ve gens de gust participar-hi, primer perquè vostès tan primmirats en tot, van obviar el meu barri en el seu programa electoral, que es “El de les Flors” i si per a vostès no existeix, no mereixen les meves idees, a més quan hi anava el meu amic que en pau descansi Sr. Josep Gomez vostès no el tractaven gaire bé.

No se si se’n aura donat compte de que totes les meves preguntes ja contenen idees, l’altre es que vostè les sàpiga copsar.

Ah! Quasi un 46,9% de abstenció + 6,7% de vots en blanc en les últimes eleccions Municipals, no es per tirar coets, molt “Igualadí cabrejat” i això no es bo per a ningú.

Espero que aplicant les seves teories quan va a treballar al ajuntament ho faci a peu o amb bici des de Montbui per donar exemple, no espero una altre cosa de vostè.

Que ho camini o “biciclegi” bé Sr. Cuerva. Fins una altre.

JOSEP M. TORRAS PAYEROL