divendres, 7 de desembre del 2007

Una de semàfors, rotondes, passos de vianants i “gendarmes couchés” a Igualada.

Abans de les eleccions Municipals de fa dues legislatures el partit del socialistes com a propaganda electoral van dir que a l'avinguda Mestre Joan Muntaner els semàfors col·locats pel Sr. Morros com a regidor de transit, eren un endarreriment, que ells posarien rotondes perquè ajudaven a una millor circulació, axis com que arranjarien la mona amb sortidor (sic) de la rotonda de desprès de l'Amèrica.

Bé han passat cinc anys i lo que tenim ara fa frisó, no solament tenim semàfors, sinó que tenim rotondes amb semàfors, arribades a la rotonda que passen de tres carrils i de dos carrils a un, semàfors fixes, semàfors taronja, muntanyetes a la calçada, i la mona que encara dona la llauna i a més, cues a dojo.

El transit es molt mes caòtic que avanç i molt mes complicat, en fi un exercici de coherència, simplificació i eficàcia al que ens tenen habitualment acostumats i com que la cosa ja no te remei i encara es pot complicar més amb els “progres” com a gestors, avui faré una sola pregunta:

Les dues muntanyes russes una a continuació de l'altre que han posat a la calçada davant del nou Hospital, podrien explicar-me quina funció tenen, per ajudar-los els i diré que una te semàfor i l'altre no.

Es que els vianants que passen per aquestes muntanyetes amb pas de vianants inclòs son ciutadans mes importants, que tots els que travessen altres semàfors o passos de vianants d'Igualada o ho han posat per fer una brometa perquè tots els conductors es diverteixin tipus tobogan “Port Aventura” o tenen en ment crear dintre del consorci una empresa tipus “Midas” al costat de l'hospital, que canviï suspensions de coxes, autobusos i camions?

Facin el fotut favor de ser mes coherents i de deixar de tocar els bemolls als pobres ciutadans, que ja tenim la vida prou difícil, com perquè vostès encara ens a la compliquen més amb les seves idees de bomber.

Estic fins els nassos de passar per les mun/-------\tanye/-------\tas.

Passiu bé i fins un altre.

JOSEP M. TORRAS PAYEROL